Wie we zijn en hoe je ons kunt bereiken.MFFinance is sinds 2009 een adviesbureau voor persoonlijk financieel advies. Gelukkig is er de afgelopen jaren veel verbeterd in die financiële wereld, maar wij vinden altijd dat het beter kan. Gewoon omdat wij weten dat meer betalen echt niet nodig is!

Je kent onze naam misschien nog niet, en dat willen we veranderen. Daarom weten we dat we nog harder ons best moeten doen dan al die gevestigde en grote partijen. En dat verschil merk je. Voor ons is jouw hypotheek niet het zoveelste dossier op ons bureau. Wij zetten ons ervoor in alsof het onze eigen hypotheek is!

We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.


MFFinance is aangesloten/ingeschreven bij:

Autoriteit Financiële Markten (AFM)
De AFM houdt volgens de wet toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van onder meer financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12019222. Het register van vergunninghouders kan je raadplegen op www.afm.nl.
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID)
Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht je toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kan je je wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, een onafhankelijke stichting die jouw klacht kan beoordelen. Ons aansluitnummer bij het KIFID is 300.013684. Voor meer informatie ga naar www.kifid.nl.
Kamer van Koophandel
In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 34250666.


Vergelijkingskaarten en overige downloads
Onderstaand een overzicht van aanwezige formulieren welke te downloaden zijn.

- Vergelijkingskaart Hypotheek
- Vergelijkingskaart Risico's afdekken
- NHG model werkgeversverklaring

Ons adres

Van Speykkade 21, 1901 XA Castricum


Skype MFFinance! -